Reviews


5 stars after 331 reviews
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/14/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/14/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
In 1 woord : fantastisch! Vers,ruime porties en top smaken echt heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/7/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Loved the delivery - so fast and all in paper, great job guys! I just didn’t think it was the best toko food… This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/7/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker!!👍 prima, snelle bezorging 11/6/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Omdat onze oven stuk was, maar snel iets besteld bij jullie. Echt super snel geleverd (waren inmiddels ook best hongerig) en was heerlijk! 10/28/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk!! Royale porties en een beetje extra van de chef. Super lief! Buikjes zijn weer rond gegeten. 10/26/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/11/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer super lekker 10/8/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/6/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
top eten! 9/29/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zo veel beter als verwacht. Goede smaken zeer verzorgd opgemaakt en prima verpakt. Komen terug. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/26/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Werkelijk fantastisch, bedankt voor het heerlijke eten ! Keurige bezorging, vriendelijke jonge man. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/26/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk! 9/21/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten (Ook vega) en super vriendelijke bezorging! 9/18/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het uitpakken van het eten was al een party op zich, wat is dit mooi verpakt het lijkt wel een kadootje. Dan het eten..... niets op aan te merken, zeer smaakvol en genoeg. Wij bestellen wekelijks bij een afhaalrestaurant maar jullie steken er ver boven uit !!! Bedankt. 9/18/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben weer heerlijk gegeten! 9/13/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/6/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/5/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Dessert smaakte extreem goed, 5 sterren van mij!! Ga zo door 9/3/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/31/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Denk dat wij pech hadden. Alles keurig op tijd en mooi bereid. Rendang heerlijk en de drie Burgers helaas koud. Mooi bereid maar temperatuur helaas te ver gezakt. Jammer This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/29/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/28/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was, zoals altijd, weer heerlijk!!! 8/27/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We bestellen bijna wekelijks. Heerlijk eten. Vriendelijke mensen en goede snelle bezorging. 8/26/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/25/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heel lekker maar wel lauw/niet warm. Daarom 4 sterren 8/25/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/23/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/23/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker en erg veel 8/23/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We bestellen bijna wekelijks. Heerlijke roti en bami met kip. Snel bezorgd en vriendelijke mensen! 8/20/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! Morgen weer? ;) 8/18/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/10/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vink aan zo snel mogelijk en het komt ook super snel en heel lekker!! 8/6/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/5/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Niet zoals de kwaliteit zoals wij gewend zijn. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/1/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten en goeie service. Voor herhaling vatbaar 😁 7/31/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geitenkaas salade mistte de spinazie, paranoten en croutons. Misschien leek de prijs mede daardoor hoog ten opzichte van hoeveelheid /kwaliteit. Rest was ok en erg lekker. 7/28/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten op een andere manier dan de authentieke Surinaamse manier 7/27/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/26/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
👌🏽 7/24/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Really good food. Didn't expected! Fast delivery. Very good! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/11/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkerste toko van Haarlem en omstreken! 7/3/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/3/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, snelle bezorging. 6/29/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
we hebben heeeerlijk gegeten !! 6/25/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede en verse bereiding. Goed op smaak. Echt lekker eten. 6/25/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/24/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Rendang beetje vettig en hard, krabpoten bevatten nauwelijks krabvlees en bij de gamba"s zaten de darm/poepkanalen er nog in. 6/24/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 6/21/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker eten en snelle bezorging. Een aanwinst voor Haarlem en omstreken! 6/19/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hetvwas heel veel……saté was heerlijk!! De krabbenpoten waren beetje rul…….gamba’s prima en ook de saus was heerlijk! Groentes overdadig en mochten iets gaarder…..,…sambal sauzen lekker pittig! Alles bij elkaar lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/13/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/13/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/12/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/12/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor mij met een intolerantie voor pinda/noten zit er veel bij zonder dat het erbij staat vermeld. Verder allemaal erg lekker en blijf zeker bestellen! 6/10/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Al twee keer ontzettend lekker gegeten. Grote porties, goede smaak, lekkere extra’s in je gerecht. Mijn favoriet op dit moment, echt een aanrader! 6/7/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer ontzettend lekker gegeten!! 6/5/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, en vooral de service vond ik fenomenaal! 6/5/2021
Toko Rebels 5 stars after 331 reviews
Toko Rebels