Reviews


5 stars after 324 reviews
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De rendang was heerlijk, maar mocht wel meer gado gade met satesaus bij. De vega curry roti viel tegen. Jammergenoeg geen masalasaus voor bij de roti. Roti's waren hard (oud?)! Kikkererwten te hard en alledrie de sausen met room bereid wat zwaar was. Vind het wel super dat er een tentje is dat veel met bio producten (vooral het vlees) werkt en geen rechttoe rechtaan gerechten op het menu heeft staan. Nog even de puntjes op de i ;-) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/16/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
just ordered the new(ish) wagyu burger - one of the best burgers I've ever eaten. Prompt, friendly delivery as always. The most original takeaway in Haarlem just got better This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/16/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Iets weinig kip in verhouding tot de aardappelen. Smaak wel erg lekker en bedankt voor het toetje! 5/15/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten...makkelijk bestellen en op tijd . 5/14/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor het eerst hier besteld. 3 verschillende gerechten. Allemaal super lekker en met veel aandacht ingepakt. Echt een aanrader 5/14/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/12/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
GEWELDIG! We waren zeer te vreden! Heerlijk eten, goede service, alles top! Zeker van plan om hier vaker te bestellen! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt heerlijk gegeten! Super kwaliteit en mooie smaken. Top! Tot snel! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker gegeten! Zeker voor herhaling vatbaar! Op tijd bezorgd en warm. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
kwaliteit blijft hoog ! hulde ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
+ goede kwaliteit ingrediënten + Visueel mooie gerechten + hoeveelheid meer dan voldoende + verpakkingsmateriaal karton en papier, bijna geen plastic - lokatie niet makkelijk te vinden, aan zijkant van gebouw, via afrit de kelder in - aanmeldpunt is onbemand, dus staan wachten terwijl eten afkoelt - geen pinbetaling bij afhalen, niet heel erg, wel handig te weten - ingredienten salade komen niet overeen met menu, lastig met allergieën - in kartonnen box ligt de salade op de patat, dus dat koelt snel af en salade lauw Hele enthousiaste vriendelijke mensen, en pas begonnen. 👍 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/8/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/8/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Rendang was weer heerlijk en genoeg om met z’n tweeën van te eten. De saoto hadden we niet helemaal begrepen, we hadden de ingrediënten door de rendang gedaan en hielden zo alleen een bouillon met ei over. Dat gaan we volgende keer anders doen ;) 5/7/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten 5/6/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik miste de krabpoten op de lijst,petjel en de casave met terie 5/4/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt super lekker!! Volgens ons ontbrak 1 rotivel, de bakbanaan (2x) en de hangop bij de brownie? We zullen zeker nog eens bestellen. 5/3/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Graag op de doosjes schrijven wat erin zit 😉🥳 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was, net als altijd, weer heerlijk!! 4/30/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was zoals altijd heerlijk en goed verzorgd. 4/30/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom perfect! 5/5 sterren 4/29/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle levering en heerlijk eten ! De sate was weer top. 4/26/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Na het lezen van goede reviews, bestelling gedaan bij de 'buurman'. Vriendelijke medewerkers. Bio Kippendij Saté en Ya Mama’s Rendang besteld; alle gerechten in duurzame bakjes en zag er goed verzorgd uit. Wellicht de volgende keer op de doosjes noteren welke gerechten meegegeven worden. De Bio kippendij saté was niet warm genoeg, smaak was voldoende. De Redang vond ik té hoog op smaak (te veel zout). Gado gado smaakte erg goed. 4/26/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik miste de spinazie bij de bio geitenkaas. De patat was lauw en zacht. Verder was de rendang prima. Voor herhaling vatbaar. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/24/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De smaak is uitstekend, nog bedankt voor de verrassing 4/23/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
4/22/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De kipsate was ietwat droog maar verder allemaal heerlijk 4/21/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
keurig op tijd en goed verpakt bezorgd. Eten was prima van kwaliteit en ruim voldoende, de spekkoek en Rockslide Brownie waren ook verrukkelijk. De teloh was goed van smaak maar mocht van mij persoonlijk in iets kleinere stukken en een drupje olie door de bamie maakt iets soepeler maar dat zijn details en persoonlijke smaak. Zeker aanrader om een keer te bestellen bij Toko Loco. 4/20/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Aanrader! Erg smakelijk allemaal. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/18/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik vond de smaak zalig alleen bij de roti ontbrak de kip This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/18/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/18/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Royale porties, heerlijk gegeten 4/17/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke Meat Lovers box! De Rendang is goddelijk! Echt een aanrader! 4/17/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik zou het waarderen als jullie aangeven hoe de verpakking moet worden weggegooid. Ik twijfel steeds of het bij het oud papier kan of niet. 4/17/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, en perfect op tijd bezorgd. 4/16/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/14/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Absolutely amazing, as always! The Crabcake & Salmon is to die for! 4/13/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat hebben jullie heerlijk gekookt! Beste Roti ever. Dankjewel x 4/13/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/13/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top prijs-kwaliteitsverhouding. Echte aanrader! 4/12/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
misschien ook wat rijst bij This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/10/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Fantastisch eten, geweldige smaken, goede porties. Duurde wel veel te lang. 4/10/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwaliteit was goed maar zal volgende keer aangeven niet te heet haalt de smaak weg Dat is jammer 4/10/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer superlekker. Dit keer sate en loempia's erbij genomen. Erg lekker. Ben nu al benieuwd naar de volgende keuze. We bestellen zeker binnenkort weer. 4/9/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smaak was heerlijk. Garnalen waren te gaat en gingen bijna niet uit de schil 4/8/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/8/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/7/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt héél erg lekker! 4/6/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk en voldoende! Werd ook goed warm bezorgd. Jammer dat niet alle curry erbij zat maar we kregen wel iets anders erbij. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/4/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat een topkwaliteit! Heerlijke smaken, snelle bezorging. We gaan hier nog heel vaak bestellen!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/4/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/4/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk! 4/3/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vandaag echt teleurgesteld. Heb in het verleden zulke heerlijke gerechten gekregen maar nu voel het tegen. Grote hoeveelheden die ik niet had verwacht maar goed om te weten voor een volgende keer. Kip was mals maar smakeloos, loempia’s met weinig smakeloze vulling. Gebakken banaan: veel deeg en weinig banaan waardoor ook smakeloos. Heel jammer. Saté was wel erg lekker 4/3/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel erg lekker, zeker voor herhaling vatbaar. Weer eens iets anders dan de gangbare surinaamse restaurants. Ga zo door! Wellicht dat binnenkort ook afhaal tot de mogelijkheden behoort 4/3/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een ontdekking voor ons. 4/2/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker en snelle bezorging! 4/2/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke krab! 4/2/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/2/2021
Toko Rebels 5 stars after 324 reviews
Toko Rebels