Reviews


5 stars after 331 reviews
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk! 4/3/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vandaag echt teleurgesteld. Heb in het verleden zulke heerlijke gerechten gekregen maar nu voel het tegen. Grote hoeveelheden die ik niet had verwacht maar goed om te weten voor een volgende keer. Kip was mals maar smakeloos, loempia’s met weinig smakeloze vulling. Gebakken banaan: veel deeg en weinig banaan waardoor ook smakeloos. Heel jammer. Saté was wel erg lekker 4/3/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel erg lekker, zeker voor herhaling vatbaar. Weer eens iets anders dan de gangbare surinaamse restaurants. Ga zo door! Wellicht dat binnenkort ook afhaal tot de mogelijkheden behoort 4/3/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een ontdekking voor ons. 4/2/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker en snelle bezorging! 4/2/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke krab! 4/2/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/2/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk! 4/1/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, goede porties, snel bezorgd. Echt een aanrader. Voor ons in ieder geval voor herhaling vatbaar! 4/1/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker en snel geleverd, top dat ze composteerbare verpakking gebruiken. 3/31/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Uitstekende maaltijden (gadogado/vegan roti). Royale porties. Op tijd bezorgd. Alles in karton verpakt. 3/30/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was echt bijzonder lekker! 3/30/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste wat ik ooit heb laten bezorgen! Maar echt. alles van het meat boxmenu was boven verwachting lekker. En snel! Zeker snel nog een keer! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De kalfsburger was het minste gerecht wat ik bij jullie heb besteld. Hij was niet bijzonder. Jammer, had gehoopt op een smaak explosie van kaas en chimichurri, maar beide waren amper te onderscheiden. En de chunks avocado, papaja en komkommer zou ik niet meer op het broodje doen, maar als salade ernaast? Voor de rest altijd tevreden over bezorging en andere gerechten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was prima in orde. Het enige minpuntje was dat de ribs iets te zout zijn. Maar verder de saté en krabburger heel lekker. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Graag op de bakjes schrijven wat erin zit ! Verder alles prima This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Héérlijk gegeten! En bedankt voor het toetje 😊 3/27/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/27/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom weet heerlijk gegeten! 3/27/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/27/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! Keurig op tijd en goed warm. Gaan we absoluut nog een keer doen! 3/27/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
ja hoor het was weer fantastisch ! Netjes gebeld dat de bestelling wat later zou komen . deze keer de roti massala kippendij uitgezocht , yoeheee het was heerlijk !!! 3/25/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ontzettend lekker eten, gezonde keuze, makkelijk bestelbaar en op tijd !!! 5 sterren. Suggestie: tekst op doosjes wat er in zit. 3/25/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! Duurzaam verpakt. 3/24/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Handig om te bestellen, heerlijk gegeten (smaak is erg goed). Correcte bezorging. 3/24/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten en het werd keurig op tijd gebracht! Bedankt. 3/22/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het eten was al aardig afgekoeld toen het arriveerde. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/21/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
bezorg tijd precies zoals afgesproken, heerlijk gegeten. Ik ga zeker nog bestellen! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/21/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Nogal super lekker! 3/19/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heel erg genoten! Super bedankt 3/19/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel verrassend, heerlijk en zeer goed verzorgd. Bezorging was echt stipt op tijd. 3/18/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heeeeeerlijk! De maaltijden bij deze Toco zijn echt van een veel hogere kwaliteit dan de meeste bezorg maaltijden. Ik ga zeker nog bestellen! 3/18/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/18/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De rendang staat met stip op 1, dat mag als signature dish bestempeld worden. Ribfingers ook goede smaak. Bami met steranijs is heerlijk: zou die als keuze optie ipv rijst bij een aantal gerechten mogen op het bestelformulier? 3/17/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! 3/17/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/15/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/15/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker gegeten en goede porties! 3/15/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
T was een verrassend lekker en veelzijdige maaltijd, inclusief een mooi dessert! Dank je wel! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/14/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/14/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, snelle service. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/14/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging en prima eten! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/14/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Belachelijk lekkere burger!❤️ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/14/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles precies zoals afgesproken bezorg tijd etc 👍 kwaliteit was Top Heerlijk gegeten Voor herhaling vatbaar 3/13/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tip onzerzijds geef de ingrediënten eenzelfde nr die bij elkaar horen Dan weet ik welk sausje enof bijgerecht bijelkaar passen 3/13/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Moeders verrast met een Meatbox van Toco Loco. "Potverdikkie wat is dit lekker! Hier kan geen Toko aan tippen!" 3/13/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/12/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/12/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Opnieuw besteld en weer helemaal genoten van vlees en vis. Super lekker en ook heel snel bezorgd. Gaan we zeker weer aanbevelen aan vrienden en familie. 3/12/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/12/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten! 3/12/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Niet normaal lekker alles! Mijn nieuwe favo besteladresje... Haarlem, bestel hier! 3/12/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was top en vernieuwend! 3/12/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Absoluut heerlijk gegeten! Meer dan bovengemiddeld. 3/11/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! Echt een topper!!! 3/10/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Service was heel snel, maar helaas veel het eten tegen. Spareribs smaakten heel apart en het buikspek zou crispy zijn maar was dit niet. Ook de gado gado was onderin het bakje van het vlees gedaam waardoor alle groenten slap en nat waren. Niet ect wat we ervan verwacht hadden, vooral omdat het toch niet goedkoop is. 3/10/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom heerlijk gegeten! Vooral de krab was smullen 3/9/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel grote porties, uitstekende smaak, allemaal dingen die ik zelf niet zo 1-2-3 kook. Ga zeker vaker bestellen! 3/9/2021
TokoRebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/9/2021
Toko Rebels 5 stars after 331 reviews
Toko Rebels